Pia's Foträtt

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Enskild firma som heter Pia's Foträtt. Det finns flera bolag som liknar Pia's Foträtt i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Pia's Foträtt är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-22 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2004-03-02 så har Pia's Foträtt varit registrerat och sedan 2004-01-22 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Pia's Foträtt och det finns fler bolag som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Pia's Foträtt så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pia's Foträtt så kan ni göra det på 0222-10162.

Försäljning av egentillverkade formpressade fotbäddar. Tillverkningen görs efter formpressat avtryck av kundens fötter. Utifrån detta resultat görs fotbäddar. Inriktning: Skidsko, joggingsko, skridsko, gofsko, fotbollsko, arbetssko, vandrarkänga, stövlar, övriga skor samt till personer med överbelastningsbesvär.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Östberg, Helena Pia-Mari som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pia's Foträtt har 620324-XXXX som sitt organisationsnummer.