B P Skogstjänst

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och B P Skogstjänst är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B P Skogstjänst är ett av dem. Statusen för B P Skogstjänst är att Bolaget är aktivt.

B P Skogstjänst är ett Enskild firma och skapades 1997-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B P Skogstjänst ska trivas.

B P Skogstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Avverkning och skogsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B P Skogstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är B P Skogstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med B P Skogstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-13125.

.

De som är på något sätt har med B P Skogstjänst är Pettersson, Björn Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B P Skogstjänst har 620324-XXXX som sitt organisationsnummer.