Riddarhyttans Grill & Catering

Västmanlands län

Information

621212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Riddarhyttans Grill & Catering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riddarhyttans Grill & Catering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som Riddarhyttans Grill & Catering finns i.

Riddarhyttans Grill & Catering har varit registrerat sedan 2007-05-31 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riddarhyttans Grill & Catering så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riddarhyttans Grill & Catering är och det finns flera verksamheter i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för Riddarhyttans Grill & Catering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Riddarhyttans Grill & Catering så kan ni göra det på telefon genom 0222-13110 eller genom brev på följande adress:

Tillagning och försäljning av mat. Grill samt cateringverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Riddarhyttans Grill & Catering och det är Öhrman Krakau, Maud Eva Elisabeth som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,