Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är ett av dem. Statusen för Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är att Bolaget är aktivt.

Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är ett Enskild firma och skapades 2005-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling ska trivas.

Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom sjukgymnastik med patienter inom öppenvården, sjukgymnastik på företag, petient, person- orienterad, hälso- utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-10657.

.

De som är på något sätt har med Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling är Lovén Rolén, Lena Catharina Thérese som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lovén Rolén sjukgymnastik och hälsoutveckling har 630419-XXXX som sitt organisationsnummer.