Juristfirman L Walther

Västmanlands län

Information

641225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Juristfirman L Walther. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristfirman L Walther är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som Juristfirman L Walther finns i.

Juristfirman L Walther har varit registrerat sedan 2007-06-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristfirman L Walther så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Juristfirman L Walther är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för Juristfirman L Walther är följande:

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman L Walther så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inkassoverksamhet och juridisk hjälp vid avtalstvister.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristfirman L Walther och det är Walter, Eva Lena Annette som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,