U B Skogskonsult

Västmanlands län

Information

U B Skogskonsult är ett av många bolag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som U B Skogskonsult finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

U B Skogskonsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

U B Skogskonsult som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-09-21. Men sedan 1995-01-01 så har U B Skogskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på U B Skogskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-12178.

Skinnskatteberg arbetar för att bolag som U B Skogskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för U B Skogskonsult. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Konsulttjänster inom skogs- och träsketorn såsom kompetensuthyrning till företag inom branschen, handel med rundvirke och sågade varor, skoglig rådgivning och förvaltning av skog, kursverksamhet, naturupplevelser i form av guidade turer, park och trädgårdsskötsel.

Firmatecknare för U B Skogskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till U B Skogskonsult och det är följande personer, Berglund, Ulf Olof Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för U B Skogskonsult är 641227-XXXX.