Järnpiller Smide och Hantverk

Västmanlands län

Information

Järnpiller Smide och Hantverk är ett företag som finns i Skinnskatteberg. I Järnpiller Smide och Hantverk finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åhlén, Leif Stefan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Järnpiller Smide och Hantverk så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Järnpiller Smide och Hantverk på telefon 070-6314546.

Tillverkning och reparationer. Utbildning i smideshantering som hantverkskurser kommer att erbjudas. Kunder är grossister och butiker. Turist- och marknadsförsäljning.

Idag är Järnpiller Smide och Hantverk av bolagstypen Enskild firma.

Järnpiller Smide och Hantverk är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Järnpiller Smide och Hantverk innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-16 och Järnpiller Smide och Hantverk är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Järnpiller Smide och Hantverk så är det följande:

Järnpiller Smide och Hantverk har 650329-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.