Bergenheims åkeri

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Bergenheims åkeri är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bergenheims åkeri är ett av dem. Statusen för Bergenheims åkeri är att Bolaget är aktivt.

Bergenheims åkeri är ett Enskild firma och skapades 2005-05-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bergenheims åkeri ska trivas.

Bergenheims åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkeriverksamhet. Transportuppdrag i huvudsak mellan Sverige och Norge.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergenheims åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Bergenheims åkeri och det finns flera bolag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Bergenheims åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0702-216091.

.

De som är på något sätt har med Bergenheims åkeri är Bergenheim, Erik Jerker Botolph som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bergenheims åkeri har 660913-XXXX som sitt organisationsnummer.