F. SKog Bygg & Fastigheter

Västmanlands län

Information

720322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten F. SKog Bygg & Fastigheter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F. SKog Bygg & Fastigheter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som F. SKog Bygg & Fastigheter finns i.

F. SKog Bygg & Fastigheter har varit registrerat sedan 1995-09-21 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F. SKog Bygg & Fastigheter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

F. SKog Bygg & Fastigheter är och det finns flera verksamheter i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för F. SKog Bygg & Fastigheter är följande:

Vill ni komma i kontakt med F. SKog Bygg & Fastigheter så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning och reparation av Audio produkter. Byggentreprenör, nybyggnation coh ombyggnation. Fastighetsägare. Uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med F. SKog Bygg & Fastigheter och det är Skog, Per Bertil Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,