SKINNSBERGS GOTTEGRIS

Västmanlands län

Information

741114-XXXX är organisationsnummer för företaget SKINNSBERGS GOTTEGRIS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKINNSBERGS GOTTEGRIS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som SKINNSBERGS GOTTEGRIS finns i.

SKINNSBERGS GOTTEGRIS har varit registrerat sedan 2007-04-04 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SKINNSBERGS GOTTEGRIS så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SKINNSBERGS GOTTEGRIS är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för SKINNSBERGS GOTTEGRIS är följande:

Vill ni komma i kontakt med SKINNSBERGS GOTTEGRIS så kan ni göra det på telefon genom 0222-12121 eller genom brev på följande adress:

Butik med försäljning av konfektyr och presentartiklar såsom mobilsmycken, värmeljushållare, hårspännen, tåstrumpor, små fotoramar, barn t-shirts och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SKINNSBERGS GOTTEGRIS och det är Forsström, Sofia Margaretha Nathalie som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,