EROP Innovation

Västmanlands län

Information

750326-XXXX är organisationsnummer för bolaget EROP Innovation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EROP Innovation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som EROP Innovation finns i.

EROP Innovation har varit registrerat sedan 2007-07-06 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för EROP Innovation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

EROP Innovation är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för EROP Innovation är följande:

Vill ni komma i kontakt med EROP Innovation så kan ni göra det på telefon genom 070-5614236 eller genom brev på följande adress:

Innovation, produktutveckling och konsult inom fordons el, framtagning av elektronik och import av elektronik såsom t ex. kranvågar för mätning av timmer last, framtagning av styrsystem för timmerhantering i skogen och andra applikationer. Bedriva utveckling av nya produkter inom elektronik mekanik, bedriva utlands handel, bedriva handel inom landet med elektronik och mekaniska komponenter t ex. kretskort, våggivare, styrsystem, våglänkar, tillbehör till lastbilar, skogsmaskiner, verkstadindustrin och vid behov hjälp med montering av framtagna produkter, hydrauliska komponenter samt inom mekanik.

Det finns olika personer som har en koppling med EROP Innovation och det är Perho, Esa Raimo Olavi som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,