TEATERMASKINEN Ek. för.

Västmanlands län

Information

TEATERMASKINEN Ek. för. är ett bolag som finns i Skinnskatteberg. I TEATERMASKINEN Ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Per Hannes som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Engman, Berit Elisabet som är född 1965 och har titeln Extern VD, Hector, Mirjam Tanja Birgitta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Stig-Otto som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anders Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tejne Abelli, Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotTejne, Peter John som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med TEATERMASKINEN Ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TEATERMASKINEN Ek. för. på telefon 0222-13161.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna arbete med teater, musik och andra verksamheter inom kultur i enlighet med medlemmarnas önskemål samt att främja föreningens kulturpolitiska mål- sättningar.

Idag är TEATERMASKINEN Ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

TEATERMASKINEN Ek. för. är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TEATERMASKINEN Ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och TEATERMASKINEN Ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TEATERMASKINEN Ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engman, Berit Elisabet -Olsson, Per Hannes -Tejne Abelli, Margareta -Tejne, Peter John

TEATERMASKINEN Ek. för. har 769603-0282 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.