Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

769610-3147 är organisationsnummer för bolaget Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Skinnskatteberg som är den kommunen som Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening finns i.

Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2004-01-02 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0222-13302 eller genom brev på följande adress:
Fagerstav. 2, 730 91, Riddarhyttan

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva dansverksamhet, producera och sälja föreställningar samt hålla kurser. Vi skall verka för god och konstnärlig kvalitet och främja Budodansens spridande i Sverige. Vi skall även arbeta för att bereda medlemmarna i föreningen möjligheter till studier, personlig utveckling och andra akiviteteter som kan gynna medlemmarna. Föreningen skall arbeta i kooperativ anda och verka för alla medlemmarars angeagemang och delaktighet, speciellt vill vi inrkta oss på att verka för jämlikhet och stå för ett feministiskt perspektiv. Föreningen kan i ävrigt starta och bedriva ideell och komsersiell verksamhet som inte strider mot inrikningen ovan.

Det finns olika personer som har en koppling med Noll corpus, dansproduktioner ekonomisk förening och det är Bohlin, Maria Heléne som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Linder, Åsa Katarina som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Hultgren, Karl-Olov Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Anders Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,