Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att omhänderta förvaltningen av Folkets Park i Skinnskatteberg samt att i samband därmed bidra till ett levande nöjes och kulturliv i Skinnskattebergs kommun. Medlemmarna deltar genom att begagna sig av föreningens tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Skinnskatteberg så är Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Skinnskatteberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skinnskatteberg och i Västmanlands län. Redan 1938-07-21 så skapades Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa och verksamheten är har F-skattsedel Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa har haft det sedan 1994-01-01.

Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

779000-1098 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skinnskatteberg.

Just nu är Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa så går det att nå dem via telefon på 0222-10910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Pettersson, Britt Inger -Roxell, Sven Torgny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föreningen Skinnskattebergs Folkets Park upa är Bergman, Barbro Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fammé, Kjell Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Julle, K Marita E som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Britt Inger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roxell, Sven Torgny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotSchönbeck, Carina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Olov som är född 1930 och har titeln Suppleant, Lindberg, Axel Harry som är född 1926 och har titeln Suppleant.