Bäck Gård Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916462-1337 är organisationsnummer för bolaget Bäck Gård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäck Gård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Bäck Gård Handelsbolag finns i.

Bäck Gård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-11-24 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäck Gård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Bäck Gård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för Bäck Gård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig

Vill ni komma i kontakt med Bäck Gård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0222-30336 eller genom brev på följande adress:
Bäck, 730 30, Kolsva

Lantbruk med mjölk och köttproduktion samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Bäck Gård Handelsbolag och det är Alfredsson, Ivar Kurt GÖTE som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Alfredsson, Monica Maria som är född 1963 och har titeln Bolagsman,