GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag

Västmanlands län

Information

GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-25.

GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1983-10-14. Men sedan 1984-01-01 så har GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Videv. 1, 739 31, Skinnskatteberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-10050.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Utföra städningsarbeten samt underhålls- och reparationsarbeten på fastigheter.

Firmatecknare för GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag och det är följande personer, Söderberg, Bengt GÖRAN som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Söderberg, KERSTIN Elisabet som är född 1941 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för GS Städ & Fastighetstjänst Handelsbolag är 916462-5098.