U & A Smedbergs Kött Handelsbolag

Västmanlands län

Information

U & A Smedbergs Kött Handelsbolag är en verksamhet som finns i Skinnskatteberg. I U & A Smedbergs Kött Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Smedberg, ALF Folke som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Smedberg, ULF Folke som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med U & A Smedbergs Kött Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå U & A Smedbergs Kött Handelsbolag på telefon 0222-15118.

Styckning av kött.

Idag är U & A Smedbergs Kött Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

U & A Smedbergs Kött Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

U & A Smedbergs Kött Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och U & A Smedbergs Kött Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för U & A Smedbergs Kött Handelsbolag så är det följande:
; Bolagsmännen gemensamt.

U & A Smedbergs Kött Handelsbolag har 916580-5616 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.