Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1984-11-01. Men sedan 1996-01-01 så har Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jäntans v. 11, 132 35, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skinnskatteberg arbetar för att företag som Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Import av och handel med läkemedel och tillbehör samt registreringsansökningar av farmaceutiska läkemedel

Firmatecknare för Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag och det är följande personer, Kjellman, Carl Johan som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Kjellman, Hans som är född 1931 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Salt Sea Pharmaceuticals Trading Handelsbolag är 916604-2425.