Färna Herrgårdsbod Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Färna Herrgårdsbod Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Färna Herrgårdsbod Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Färna Herrgårdsbod Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Färna Herrgårdsbod Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-05-13. Men sedan 1997-01-01 så har Färna Herrgårdsbod Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Färna Herrgård, 739 70, Skinnskatteberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Färna Herrgårdsbod Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-28181.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter som Färna Herrgårdsbod Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Färna Herrgårdsbod Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Handel med skinnprodukter, konsthantverk, möbler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Färna Herrgårdsbod Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Färna Herrgårdsbod Handelsbolag och det är följande personer, Engström, Wenche som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Färna Herrgårdsbod Handelsbolag är 969638-8256.