Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-17. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag ska trivas.

I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kadaverhantering och nödslakt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-15264.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag är Eriksson, Diane Marie som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Åke Peter som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Mälardalens sanitetsslakt & djurambulans Handelsbolag har 969678-2813 som sitt organisationsnummer.