Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skinnskatteberg här finns det många olika Kommanditbolag. Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Skinnskatteberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag är momsregistrerat sedan2003-04-18 och har organisationsnummer 969688-9329.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0222-30322 alternativt besöka eller skicka post till Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag på följande adress Brickebo 1, 730 30, Kolsva.

Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-04-18.

I Brickebo Plåt och utbildning Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Fordonsreparationer, karosseriarbeten, tillverkning och försäljning av plåt, försäljning av bildelar och utbildning inom nämnda områden. Vård och träning av konvalescenthästar, försäljning av däck och fälgar, inköp och försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.