Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969704-0120 är organisationsnummer för företaget Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag finns i.

Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-09-15 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-14.

Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rönningen 9, 739 91, Skinnskatteberg

Företagets verksamhet är att bedriva gårdsbutik, lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gårdsfrun i Skinnsberg Handelsbolag och det är Bagger, Henrik Örsted som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Bagger, Inger Hjöllund som är född 1949 och har titeln Bolagsman,