RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag

Västmanlands län

Information

RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-05-31.

RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-04-25. Men sedan 2007-05-31 så har RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Enstigen 3, 730 91, Riddarhyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skinnskatteberg arbetar för att bolag som RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Mätningsarbeten och skogsvård.

Firmatecknare för RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av 510917-6916 Bergman, Rolf..

Det finns idag lite personer som är kopplade till RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag och det är följande personer, Bergman, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Bergman, Rolf Arne som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för RB Skogstjänst i Riddarhyttan Handelsbolag är 969726-6469.