S.K.B. Maskinbygg o Svets

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Enskild firma som heter S.K.B. Maskinbygg o Svets. Det finns flera verksamheter som liknar S.K.B. Maskinbygg o Svets i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

S.K.B. Maskinbygg o Svets är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1998-09-18 så har S.K.B. Maskinbygg o Svets varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är S.K.B. Maskinbygg o Svets och det finns fler verksamheter som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med S.K.B. Maskinbygg o Svets så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S.K.B. Maskinbygg o Svets så kan ni göra det på 0221-50499.

Rörelsen skall bedriva konstruktion av verkstadsmaskiner och maskinbyggnader samt balansering och försäljning av maskiner och maskindelar, tillverkning av tävlingsmotorer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berglund, Tommy Ove som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

S.K.B. Maskinbygg o Svets har 411203-XXXX som sitt organisationsnummer.