Skinnskattebergs Fotvårdsklinik

Västmanlands län

Information

Skinnskattebergs Fotvårdsklinik är en verksamhet som finns i Skinnskatteberg. I Skinnskattebergs Fotvårdsklinik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Mona Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skinnskattebergs Fotvårdsklinik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skinnskattebergs Fotvårdsklinik på telefon 0222-45103.

Fotvård.

Idag är Skinnskattebergs Fotvårdsklinik av bolagstypen Enskild firma.

Skinnskattebergs Fotvårdsklinik är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skinnskattebergs Fotvårdsklinik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Skinnskattebergs Fotvårdsklinik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skinnskattebergs Fotvårdsklinik så är det följande:

Skinnskattebergs Fotvårdsklinik har 430626-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.