Inga-Lill Anderssons Konsult

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Inga-Lill Anderssons Konsult är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Inga-Lill Anderssons Konsult är ett av dem. Statusen för Inga-Lill Anderssons Konsult är att Bolaget är aktivt.

Inga-Lill Anderssons Konsult är ett Enskild firma och skapades 1998-05-29. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där företaget finns i jobbar för att företag som Inga-Lill Anderssons Konsult ska trivas.

Inga-Lill Anderssons Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom redovisning och försäljning inom bilbranschen, biluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inga-Lill Anderssons Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Inga-Lill Anderssons Konsult och det finns flera företag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Inga-Lill Anderssons Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-28021.

.

De som är på något sätt har med Inga-Lill Anderssons Konsult är Andersson, Inga-Lill Gunilla som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Inga-Lill Anderssons Konsult har 450516-XXXX som sitt organisationsnummer.