Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Enskild firma som heter Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt. Det finns flera verksamheter som liknar Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1986-01-20 så har Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt och det finns fler verksamheter som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt så kan ni göra det på .

Frisersalong.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergstedt, Siv KRISTINA som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kickis Hårvård, Kristina Bergstedt har 451018-XXXX som sitt organisationsnummer.