Rogers Taxipass

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Rogers Taxipass är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rogers Taxipass är ett av dem. Statusen för Rogers Taxipass är att Bolaget är aktivt.

Rogers Taxipass är ett Enskild firma och skapades 2005-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rogers Taxipass ska trivas.

Rogers Taxipass är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Chaufförstjänst

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rogers Taxipass är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Rogers Taxipass och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Rogers Taxipass så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-10286.

.

De som är på något sätt har med Rogers Taxipass är Jansson, Leif Roger Ragnvald som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rogers Taxipass har 460328-XXXX som sitt organisationsnummer.