AR Eriksson Taxi

Västmanlands län

Information

470109-XXXX är organisationsnummer för bolaget AR Eriksson Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AR Eriksson Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skinnskatteberg som är den kommunen som AR Eriksson Taxi finns i.

AR Eriksson Taxi har varit registrerat sedan 1995-11-13 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AR Eriksson Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

AR Eriksson Taxi är och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är .

Firmatecknare för AR Eriksson Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med AR Eriksson Taxi så kan ni göra det på telefon genom 0222-30119 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med AR Eriksson Taxi och det är Eriksson, Anders Roger som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,