Åströms Glasmästeri

Västmanlands län

Information

Åströms Glasmästeri hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Åströms Glasmästeri finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Åströms Glasmästeri tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Åströms Glasmästeri har haft sedan 1988-01-01. Åströms Glasmästeri har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åströms Glasmästeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0222-10354.

Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Åströms Glasmästeri har idag 490208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Åströms Glasmästeri

Glasmästeri, inramningar och bilglas.

I Åströms Glasmästeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åström, Karl Henrik Hasse som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .