Skinnskattebergs Sliperi

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Skinnskattebergs Sliperi är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skinnskattebergs Sliperi är ett av dem. Statusen för Skinnskattebergs Sliperi är att Bolaget är aktivt.

Skinnskattebergs Sliperi är ett Enskild firma och skapades 1996-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skinnskattebergs Sliperi ska trivas.

Skinnskattebergs Sliperi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Slipning av metaller, trä och plast samt teknik och konstruktioner av nämnda ämnen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skinnskattebergs Sliperi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Skinnskattebergs Sliperi och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Skinnskattebergs Sliperi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-15049.

.

De som är på något sätt har med Skinnskattebergs Sliperi är Skilberg, Bengt Enar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skinnskattebergs Sliperi har 500502-XXXX som sitt organisationsnummer.