a. NETZON Business

Västmanlands län

Information

a. NETZON Business är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som a. NETZON Business finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

a. NETZON Business är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-31.

a. NETZON Business som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-10-10. Men sedan 2006-08-31 så har a. NETZON Business varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på a. NETZON Business så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6544578.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som a. NETZON Business ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för a. NETZON Business. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Handel med konsumtions, konfektions, kapital och varor inom detaljhandel såsom kosttillskott, magnetprodukter, hudvård och smink, makeup, boutique smycken, dofter, underkläder, hårvårdsprodukter, munvårdsprodukter, skönhetsprodukter för män, kroppsvårdsprodukter , matlagningssystem, vattenreningssystem, tvättsystem, rengöringsmedel, diskprodukter, möbel- matt- och biltvättprodukter, hemelektronik, telefoni, lädervaror. Konsultverksamhet i nätverkshandel och marknadsföring samt bokföring.

Firmatecknare för a. NETZON Business är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till a. NETZON Business och det är följande personer, Arvidsson, Mary Anette som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för a. NETZON Business är 510106-XXXX.