Risalitmedia i Hed

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skinnskatteberg och Risalitmedia i Hed är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Risalitmedia i Hed är ett av dem. Statusen för Risalitmedia i Hed är att Bolaget är aktivt.

Risalitmedia i Hed är ett Enskild firma och skapades 1996-03-06. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där företaget finns i jobbar för att företag som Risalitmedia i Hed ska trivas.

Risalitmedia i Hed är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Telemarketing. Att sälja annonsplats i tidningar med hjälp av telefon, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Risalitmedia i Hed är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Risalitmedia i Hed och det finns flera företag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Risalitmedia i Hed så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-30153.

.

De som är på något sätt har med Risalitmedia i Hed är Nilsdotter Klingberg, Anna Lena som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Risalitmedia i Hed har 551030-XXXX som sitt organisationsnummer.