Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1960-12-02 så har Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpingsv. 7, 739 31, Skinnskatteberg. Vi ni istället prata med Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0222-10460.

Bolaget skall driva elektrisk installation, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jansson, Per Albert Ingemar Neo som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Jan-Olov Sune som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Gunnel Ulla-Britt som är född 1938 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorJan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Gunnel Ulla-Britt -Jansson, Jan-Olov Sune -Jansson, Per Albert Ingemar Neo .

Janssons Elektriska i Skinnskatteberg Aktiebolag har 556075-1090 som sitt organisationsnummer.