Br Alfredssons Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Br Alfredssons Åkeri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Br Alfredssons Åkeri AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Br Alfredssons Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Br Alfredssons Åkeri AB har haft sedan 1994-01-01. Br Alfredssons Åkeri AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Br Alfredssons Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bysala Skola, 730 30, Kolsva men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0222-33083.

Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Br Alfredssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Br Alfredssons Åkeri AB har idag 556075-8954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Br Alfredssons Åkeri AB

Föremålet för bolagets verksamhet är åkeri och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Br Alfredssons Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alfredsson, Sven Arthur Ragnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alfredsson, Bengt Gunnar Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörling Alfredsson, Anna G Carina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .