MCP Vattenrening Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556099-1142 är organisationsnummer för verksamheten MCP Vattenrening Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MCP Vattenrening Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som MCP Vattenrening Aktiebolag finns i.

MCP Vattenrening Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-08-02 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MCP Vattenrening Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

MCP Vattenrening Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MCP Vattenrening Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MCP Vattenrening Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0222-14040 eller genom brev på följande adress:
Baggå 10 B, 739 91, Skinnskatteberg

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och produkter för god vattenvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MCP Vattenrening Aktiebolag och det är Larsson, Sune Gustaf Stig som är född 1940 och har titeln VD, Larsson, Sune Gustaf Stig som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingrid Maria som är född 1932 och har titeln Suppleant, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,