Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Färna Bruk, 739 70, Skinnskatteberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0222-28069.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag har idag 556105-1078 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall driva åkeri, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Martin Anderssons Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Ove som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sally Britt-Marie som är född 1945 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .