Rölö Skogs Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Rölö Skogs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Rölö Skogs Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rölö Skogs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rölö Skogs Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1968-10-15. Men sedan 1980-01-01 så har Rölö Skogs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rölö, 730 30, Kolsva. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rölö Skogs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-70048.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter som Rölö Skogs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rölö Skogs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra skogsdrivning och handel med skogsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rölö Skogs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rölö Skogs Aktiebolag och det är följande personer, Rölskog, Bo som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Rölskog, Ingalill som är född 1935 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rölö Skogs Aktiebolag är 556120-1798.