Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skinnskatteberg. I Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vigerskog, Bror Sievert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigerskog, Solveig Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag på telefon 0222-15015.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka annan härmed förenlig verksamhet.

Idag är Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sievert Wigerskogs Åkeri Aktiebolag har 556150-3078 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.