Systemair Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter Systemair Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Systemair Aktiebolag i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Systemair Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1972-03-13 så har Systemair Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Systemair Aktiebolag Publikt bolag och det finns fler företag som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Systemair Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 3, 739 30, Skinnskatteberg. Vi ni istället prata med Systemair Aktiebolag så kan ni göra det på 0222-44000.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ventilations- och värmeprodukter, äga och hyra ut maskiner och maskinutrustning för verkstads-, process- och mekanisk tillverknings- industri ävensom transport- och byggmaterialindustri samt fordon, kontorsutrustning och datautrustning, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Glen Kurt Gustav som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Ulff, Bengt Anders Claesson som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Engström, Alf Gerald som är född 1948 och har titeln VD, Engström, Alf Gerald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Robertsson, Sven Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotRowland, Kevin Michael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Stålenhag, Knut Ole som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Westberg, Rut Eva Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotZilling, Jürgen Paul som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorForslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Engström, Alf Gerald Firman tecknas i förening av -Nilsson, Glen Kurt Gustav -Ulff, Bengt Anders Claesson .

Systemair Aktiebolag har 556160-4108 som sitt organisationsnummer.