Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten

Västmanlands län

Information

Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1972-06-08. Men sedan 1972-01-01 så har Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bysala 3387, 730 30, Kolsva. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-33047.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva transport- och åkerirörelse samt att sälja oljeprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Södersten, Bengt Göran -Södersten, Bengt Rune.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten och det är följande personer, Södersten, Bengt Rune som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Södersten, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Suppleant, Södersten, Gertrud Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åkeri Aktiebolaget Bengt Södersten är 556165-1307.