Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia)

Västmanlands län

Information

Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1973-01-23. Men sedan 1973-01-01 så har Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralv. 16, 739 30, Skinnskatteberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-10162.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall driva försäljning av cyklar och sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) och det är följande personer, Östberg, Kenth Rune Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Östberg, Kenth Rune Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Helena Pia-Mari som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rune Östberg Cykel & Sport Aktiebolag (Team Sportia) är 556175-3335.