HR-Partner i Skinnskatteberg AB

Västmanlands län

Information

HR-Partner i Skinnskatteberg AB är ett av många verksamheter som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som HR-Partner i Skinnskatteberg AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HR-Partner i Skinnskatteberg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

HR-Partner i Skinnskatteberg AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1978-01-24. Men sedan 1991-01-01 så har HR-Partner i Skinnskatteberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nibblesbackev. 19, 731 51, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HR-Partner i Skinnskatteberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-21480.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter som HR-Partner i Skinnskatteberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HR-Partner i Skinnskatteberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolagets verksamhetsområde är företagshälsovård, hälsa. arbetsmiljö, organisation och verksamhetsutveckling.

Firmatecknare för HR-Partner i Skinnskatteberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Jette Selgen -Holmberg, Nils Göran Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HR-Partner i Skinnskatteberg AB och det är följande personer, Holmberg, Nils Göran Olof som är född 1953 och har titeln VD, Holmberg, Nils Göran Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Jette Selgen som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Jan-Egon som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Michael Olle Willy som är född 1983 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor.Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HR-Partner i Skinnskatteberg AB är 556196-2746.