Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556225-3277 är organisationsnummer för bolaget Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag finns i.

Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-15 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0222-41385 eller genom brev på följande adress:
Riddarhyttev. 8, 739 91, Skinnskatteberg

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, tillverkning och försäljning av trävaror samt härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skinnskattebergs Byggtjänst Aktiebolag och det är Schilström, Björn Erik Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Schilström, Ann Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,