Galleri Astley Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Galleri Astley Aktiebolag är ett bolag som finns i Skinnskatteberg. I Galleri Astley Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyhlén, Bror Anders Helge som är född 1951 och har titeln VD, Nyhlén, Bror Anders Helge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyhlén Ward, Stina Karin Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyhlén, Hans Astley som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyhlén, Rut Karin Margareta som är född 1927 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Galleri Astley Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Galleri Astley Aktiebolag på telefon 0222-32120.

Bolaget skall bedriva konsthandel, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Galleri Astley Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Galleri Astley Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Galleri Astley Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Galleri Astley Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Galleri Astley Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nyhlén, Bror Anders Helge

Galleri Astley Aktiebolag har 556237-9262 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.