Hultebo Tryckeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hultebo Tryckeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Hultebo Tryckeri Aktiebolag finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hultebo Tryckeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hultebo Tryckeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hultebo Tryckeri Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hultebo Tryckeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hultebo 11, 739 91, Skinnskatteberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0222-15178.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hultebo Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hultebo Tryckeri Aktiebolag har idag 556259-2310 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hultebo Tryckeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, marknadsförsäljning av livsmedel,konfektyr och presentartiklar, samt uthyrning av fastighet och lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

I Hultebo Tryckeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westman, Johan Evert som är född 1945 och har titeln VD, Westman, Johan Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Cenneth Evert Morgan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .