B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag är ett företag som finns i Skinnskatteberg. I B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Erik Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Ove som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Siv Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Risberg, Britt-Marie Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag på telefon 0222-41187.

Bolaget skall driva bensinstation och bilreparationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Erik Bertil -Johansson, Nils Ove

B & O Johansson i Skinnskatteberg Aktiebolag har 556270-3107 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.