ON-Maskin AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och ON-Maskin AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ON-Maskin AB är ett av dem. Statusen för ON-Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

ON-Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-13. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ON-Maskin AB ska trivas.

ON-Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinreparationer och service inom tillverkningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ON-Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är ON-Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med ON-Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-33000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ON-Maskin AB är Nyqvist, Carl Oskar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyqvist, Jaana Marja som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ON-Maskin AB har 556298-2818 som sitt organisationsnummer.