Söderstens Reparations Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter Söderstens Reparations Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Söderstens Reparations Aktiebolag i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Söderstens Reparations Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1987-09-16 så har Söderstens Reparations Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Söderstens Reparations Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Söderstens Reparations Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Bysala 37, 730 30, Kolsva. Vi ni istället prata med Söderstens Reparations Aktiebolag så kan ni göra det på 0222-33047.

Bolaget skall bedriva reparation och underhåll av transportfordon jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Södersten, Bengt Rune som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Södersten, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Suppleant, Södersten, Gertrud Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Södersten, Bengt Göran -Södersten, Bengt Rune .

Söderstens Reparations Aktiebolag har 556304-5698 som sitt organisationsnummer.