Bysala Skogstjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Bysala Skogstjänst Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bysala Skogstjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bysala Skogstjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bysala Skogstjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bysala Skogstjänst Aktiebolag ska trivas.

Bysala Skogstjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinell skogsavverkning, transport av virke ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bysala Skogstjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Bysala Skogstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Bysala Skogstjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-33122.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bysala Skogstjänst Aktiebolag är Åström, Jan Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Elin Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Bysala Skogstjänst Aktiebolag har 556309-6998 som sitt organisationsnummer.